HOEVEEL KEER MAG IK DEZE BEHANDELING BIJ MEZELF UITVOEREN?

Wij adviseren te starten met 1 behandeling elke 2 maanden. Wanneer deze goed te verdragen zijn, kunnen de behandelingen maandelijks uitgevoerd worden.
Deze behandeling is ontwikkeld om de huid een superboost te geven en is dus niet bedoeld om dagelijks of meer dan 1 maal per week uit te voeren.
Opgelet, te veel behandelingen uitgevoerd in een te korte tijdspanne zullen de huid meer reactief en gevoeliger maken. Luister naar jouw huid en pas de behandelingsfrequentie hieraan aan. Heeft jouw huid meer stimulatie nodig, drijf de frequentie dan op. Merk je daarentegen dat de huid gevoeliger wordt, verlaag de frequentie dan.

HOE ZAL MIJN HUID REAGEREN OP DE BEHANDELING EN HOE LANG IS DIT ZICHTBAAR?

Na de behandeling is het normaal dat de huid rood, geprikkeld en getrokken aanvoelt. De behandeling wordt afgesloten met een hydraterende crème die de huidbarrière herstelt en het immuunsysteem activeert.

De roodheid en rode punten na de behandeling kunnen zichtbaar blijven gedurende 24 uur.

Maquillage mag na 24 uur.

Indien er zwelling, blauwe plekken of een jeukend gevoel ontstaat, contacteer je best jouw plastisch chirurg.

HOEVEEL KEER KAN IK DE MICRONEEDLING DERMAROLLER OPNIEUW GEBRUIKEN?

Wij adviseren om deze maximaal 10 keer te hergebruiken en deze strikt voor jouw persoonlijk gebruik te gebruiken. Deel deze niet met anderen!

Hierbij is het belangrijk om de dermaroller goed te reinigen en desinfecteren met de meegeleverde producten.

Indien je merkt dat de naaldjes van de dermaroller minder effectief worden, is het aangeraden een nieuwe dermaroller aan te schaffen voor optimale resultaten.