Gebruiksaanwijzing

 1. Leg alle componenten van het pakket klaar voor gebruik.
 2. Neem de dermaroller uit de verpakking en laat deze in het omhulsel zitten.
 3. Verwijder de metalen sluiting van het superserum zodat je straks het rubberen dopje gemakkelijk kan verwijderen (doe dit eventueel voorzichtig met een kleine schaar).
 4. Was de handen met een zachte zeepoplossing, droog goed af en ontsmet vervolgens met een ontsmettingsalcohol van 70%.
 5. Zorg ervoor dat het gelaat volledig gedemaquilleerd is en reinig met lauw water (voor optimale resultaten eerst reinigen met de Cliniccare foamer).
 6. Verwijder het dopje van het superserum en plaats de wijsvinger op de opening van het flesje om deze af te sluiten. Het is de bedoeling dat je het flesje omdraait, zodat er een kleine hoeveelheid van het serum op jouw vinger terecht komt. Dit breng je vervolgens aan op het voorhoofd. Herhaal dit totdat er voldoende serum op het voorhoofd aanwezig is.
 7. Onmiddellijk hierna ga je met de dermaroller het serum inrollen. Maak hierbij eerst gebruik van horizontale bewegingen, waarbij elk punt van het voorhoofd minimaal drie keer wordt gerold.
 8. Daarna doe je hetzelfde, maar dan met diagonale bewegingen.
 9. En tot slot doe je nogmaals hetzelfde, maar met verticale bewegingen. Elk punt wordt dus minimaal 9 keer overrold. Er mag gerust overlappend over de wenkbrauw worden gerold. Let wel op met de zone onder de wenkbrauw, het bovenste ooglid en de zone tot 1 cm onder de onderste wimperrand. Deze zones zijn te gevoelig en wij adviseren dan ook om deze te vermijden.
 10. Werk vervolgens de rest van het gelaat zone per zone af.
 11. Breng het hyaluronzuurmasker aan voor 10-15 minuten. Het overtollige serum dat achterblijft in de verpakking breng je op de huid aan.

 

Het superserum is unidose, dus deze is geschikt voor 1 behandeling.
Elke zone mag maximaal 3 keer gedaan worden tijdens één behandeling.
Indien er hierna nog superserum overblijft, adviseren wij om deze op de handen te gebruiken om de ouderdomstekenen te verminderen.